Dimensiuni Mobilă Bucătărie Standard

Fie că îți amenajezi o bucătărie nouă sau îți dorești să înlocuiești mobilierul vechi, este important să ai în vedere dimensiunile standard ale mobilei pentru bucătărie. Alegerea dimensiunilor potrivite te va ajuta să obții un …

Dimensiuni Mobilă Bucătărie Standard

Fie că îți amenajezi o bucătărie nouă sau îți dorești să înlocuiești mobilierul vechi, este important să ai în vedere dimensiunile standard ale mobilei pentru bucătărie. Alegerea dimensiunilor potrivite te va ajuta să obții un design funcțional și armonios, care să se potrivească perfect în spațiul disponibil.

Acest articol este rodul colaborării redacției noastre cu portalul web petandem.ro

Dimensiuni Standard pentru Modulele de Mobilă Bucătărie

Modulele de mobilă pentru bucătărie sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni. Acestea sunt concepute astfel încât să se îmbine și să se potrivească în diferite configurații, oferindu-ți flexibilitate în amenajarea bucătăriei tale. Iată câteva dimensiuni standard pentru modulele de mobilă bucătărie:

Tipul Modulelor Lățime (cm) Adâncime (cm) Înălțime (cm)
Modul inferor pentru blat 60, 80, 90, 120 60 85 (înălțime standard)
Modul superior pentru blat 30, 40, 60, 80, 90, 120 30, 35 70, 80 (înălțime standard)
Modul cu sertare 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90 50, 60 70, 80 (înălțime standard)
Modul pentru cuptor incorporabil 60 60 70, 80 (înălțime standard)
Modul pentru frigider 60, 70, 90 60 200 (înălțime standard)

Dimensiuni pentru Blaturi de Lucru

Blaturile de lucru reprezintă o parte importantă a mobilierului de bucătărie, deoarece oferă un spațiu pentru pregătirea alimentelor și servirea acestora. Iată câteva dimensiuni standard pentru blaturile de lucru:

  • Adâncimea blaturilor de lucru: în mod obișnuit, blaturile de lucru au o adâncime de aproximativ 60 de centimetri. Aceasta oferă suficient spațiu pentru lucrul în bucătărie.
  • Lungimea blaturilor de lucru: dimensiunea lungimii blaturilor de lucru poate varia în funcție de spațiul disponibil. Aceasta poate fi adaptată la nevoile tale și poate fi de obicei de 120, 180, 240 sau 300 de centimetri.
Vezi și:  Mobila Bucătărie 2 Metri: Design și Utilitate pentru Spațiile Reduse

Înălțimea Mobilierului pentru Bucătărie

Înălțimea mobilierului pentru bucătărie este un alt aspect important de luat în considerare, deoarece acesta poate influența confortul și ergonomia în timpul utilizării. Înălțimea standard a modulelor de mobilă pentru bucătărie este de aproximativ 85 de centimetri pentru modulele inferioare și de 70 sau 80 de centimetri pentru modulele superioare.

FAQ despre Dimensiunile Mobilei pentru Bucătărie Standard

Care este lățimea potrivită pentru un modul inferor pentru blat?

Lățimea potrivită pentru un modul inferor pentru blat poate varia între 60, 80, 90 și 120 de centimetri. Alegerea depinde de spațiul disponibil și de preferințele personale.

Care sunt dimensiunile standard pentru un modul superior pentru blat?

Dimensiunile standard pentru un modul superior pentru blat pot fi de 30, 40, 60, 80, 90 sau 120 de centimetri în lățime, 30 sau 35 de centimetri în adâncime și 70 sau 80 de centimetri în înălțime.

Ce adâncime ar trebui să aibă un blaturu de lucru?

Adâncimea obișnuită a unui blat de lucru este de aproximativ 60 de centimetri. Această dimensiune oferă suficient spațiu pentru pregătirea alimentelor și servirea acestora.

Ce înălțime trebuie să aibă modulele superioare pentru mobilă de bucătărie?

Modulele superioare pentru mobilă de bucătărie au, în general, o înălțime standard de 70 sau 80 de centimetri. Alegerea înălțimii depinde de preferințele personale și de confortul utilizatorului.

Vezi și:

Vezi și:  Mobila Bucătărie la Comandă: Design și Funcționalitate de Excepție

Lasă un comentariu